Du kan bli strømvinner i sommer

En regnfull sommer har ført til rekordlave strømpriser og dersom du bytter kraftleverandør nå kan du spare mye.

– Prisene i sommer er lavere enn på ti år, men dette reflekteres kun i begrenset grad i de prisene kundene faktisk betaler. Vi anbefaler derfor kundene å undersøke prisene hos konkurransetilsynet og bytte leverandør i løpet av sommeren, sier Finn Erik Arctander, administrerende direktør i Telinet Energi.

Flere ønsker å bytte

En undersøkelse, gjennomført av Norstat på vegne av Telinet Energi, viste tidligere i sommer at fire av ti nordmenn er villige til å bytte strømleverandør dersom de kan spare minst 1000 kroner. Nå kan det lønne seg å bytte strømleverandør før høsten kommer.

– Veldig mange begynner ikke å tenke på strømprisene før det står store oppslag i avisene om skyhøye priser og rekordlave nivåer i vannmagasinene. Først da sjekker de om det finnes billigere leverandører, men da har de allerede tapt mye penger, sier Arctander i Telinet.

Finn den billigste leverandøren

Du kan enkelt finne ut om du har den billigste strømleverandøren Et lite nettsøk kan spare deg flere tusen i året. Ifølge informasjonssjef i Konkurransetilsynet, Andreas Kjeldsberg Pihl, er det enkelt å bytte strømleverandør. Han oppfordrer forbrukere å bruke Konkurransetilsynets kraftprisoversikt til å søke etter, sammenligne og bytte kraftavtaler.


Publisert: 9. august 2012 | Bytte strømleverandør | Kommentarer er skrudd av for Du kan bli strømvinner i sommer