El-sykkel til jobb

Telinetbloggen Dreamspin Miljøbilde

Markus bor på Vålerenga og suser til jobb hos Telinet på Lysaker hver dag på el-sykkel. For han er det den klart beste og raskeste måten å komme seg på jobb i sommerhalvåret.

Etter at Markus fikk seg en Dreamspin for to måneder siden har han brukt den til og fra jobb hver eneste dag. Fra Vålerenga til Lysaker er det ca 1 mil. Det gir masse frisk luft og god mosjon uten at du kommer svett på jobb.

-For meg er dette en veldig god start på dagen, sier Markus. Jeg ser ikke på det som en treningsøkt, men det er nok bevegelse til at jeg får kroppen skikkelig i gang før jobb. Og på ettermiddagen er det godt å riste av seg dagens arbeidsøkt før man kommer hjem til familielivet.

-Men det aller beste er at det er en rask og billig måte å komme frem og tilbake til jobb, fortsetter han.

Fra dør til dør tar det han 45 minutter med kollektivtransport. Med bil tar det alt fra 15 minutter til en time, avhengig av hvor mye rush det er i Festningstunnelen. Der hjelper det heller ikke med elbil. Men med el-sykkel tar det konsekvent en halvtime, noe han synes er en akseptabel reisetid, særlig når han får masse frisk luft. på kjøpet.

I løpet av de 60 milene han hittil har lagt bak seg har han etterskrudd noen skruer, det er det eneste vedlikeholdet. Og den lille strømmen han bruker får han på jobben.

El-sykkel.no har tilbud på utvalgte sykler nå, blant annet vårt eget merke Dreamspin.


Publisert: 9. juni 2016 | el-sykler | Kommentarer er skrudd av for El-sykkel til jobb