Husk å stille klokken!

-Det er nesten så vi føler et ansvar for tiden til folk, sier markedssjefen i Telinet Energi. Nå har vi minnet om å stille klokken her på Telinetbloggen i årevis, så det er i hvert fall ingen unnskyldning her på huset til å glemme det.

Graphic of November Fall Back

Natt til søndag, kl 2 om natten, stilles klokken. Men hvilken vei? Jo, det er alltid mot sommeren, uansett når den stilles. Det vil si at nå som vi er på denne siden av sommeren stilles den tilbake. Eller som amerikanerne sier: Spring forward, fall back!

-På mange måter har det blitt lettere å stille klokken nå enn før siden mange enheter gjør det automatisk, sier markedssjef i Telinet Energi Bjørn Arctander. -Men samtidig kan dette skape enda mer forvirring fordi man ikke vet om for eksempel telefonen er innstilt på automatisk tidsoppdatering. Agva Kraft har i en pressemelding oppfordret til å bruke tekst-tv, riktignok med et humoristisk tilsnitt selv om det er en god idé!.

Som vi tidligere har skrevet om her på Telinetbloggen var sommertid opprinnelig et energisparende tiltak for å spare lys.

Du kan følge nyheter om energi og miljø også på Telinet – Twitter.

Publisert: 28. oktober 2017 | Enøk | Kommentarer er skrudd av for Husk å stille klokken!