Vakkert tømmerhus varmes opp med fornybar energi

Foto: Ole Eltvik

I bloggkonkurransen vår i samarbeid med Norske Interiørbloggere, var det Marthe bak bloggen ”Marsipan og Smilefjes” som vant med et nydelig høstbilde. Det er derfor hennes vakre tømmerhus som får gratis strøm 1 år.

Med temaet ”Mykkje lys og myke pledd” vant Marthe 1 års forbruk av strøm – selvsagt fra fornybar energi som alltid når Telinet leverer. Og nettopp det at strømmen er fornybar setter Marthe stor pris på:

– Helt siden vi flyttet inn i vårt gamle tømmerhus har vi tenkt ENØK. Vi har gjort flere energibesparende tiltak og har også isolert hele huset. Da er det jo ekstra hyggelig med strøm fra fornybar energi, miljø er noe vi snakker mye om hjemme. Nå gleder jeg meg til å kose meg med premien et helt år, avslutter den glade vinneren.

Marte har blogget siden 2008 og er freelancejournalist, så det er en dyktig og erfaren blogger som har vunnet. Hun bor sammen med mann og 2 barn i et gammelt tømmerhus fra 1870 på Stryn.

Det er ikke rart at bloggerne stemte fram Marthes nydelige høstbilde til vinner av interiørkonkurransen. Følg gjerne den inspirerende bloggen hennes her. Vi gratulerer igjen!

Interessert i konkurranser? Følg oss på sosiale medier for å få med deg alle:

Facebook.com/Telinet

Twitter.com/Telinet

Google+/Telinet

 


Publisert: 9. oktober 2013 | Bytte strømleverandør, Fornybar energi, Konkurranse | Kommentarer er skrudd av for Vakkert tømmerhus varmes opp med fornybar energi