Miljøvennlig strøm til Hovefestivalen

Telinet Energi leverte miljøvennlig strøm til Hovefestivalen 2012. Hovefestivalen har et sterkt miljøengasjement og festivalen er i år Miljøfyrtårn av Arendal kommune. Miljøinnsatsen deres omfatter blant annet salg av økologisk mat, resirkulering, avfallshåndtering og miljøvennlig strøm.

Stjørdals-nytt skriver om dette og at  ikke all strøm du får levert kommer fra vann og vind.

«Hovefestivalen satser fornybart og fikk i år levert strøm av Telinet Energi. Festivalarrangørene har et sterkt miljøengasjement og festivalen fikk i år tittelen Miljøfyrtårn av Arendal kommune. Miljøinnsatsen deres omfatter blant annet salg av økologisk mat, resirkulering, avfallshåndtering og miljøvennlig strøm.
– Vi prioriterer fornybar energi fordi vi vil ha en sterk og tydelig miljøprofil. Hovefestivalen ligger i ett av Norges mest besøkte landskapsvernområder, så det er veldig viktig for oss å ta vare på miljøet. Å drive festivalen på fornybar energi er ett av de viktigste bidragene til dette, sier miljøannsvarlig i Hovefestivalen Fredrik Eive Refsli.»

– Stjørdals-Nytt 17.07.2012

Les hele saken i Stjørdals-Nytt


Publisert: 2. august 2012 | Fornybar energi, Omtaler, Pressemeldinger | Kommentarer er skrudd av for Miljøvennlig strøm til Hovefestivalen