Hvilken strømkunde er du?

Ifølge en undersøkelse gjort av Telinet Energi er det ikke mange som har et bevisst forhold til valg av strømleverandør. Nettopp det ønsker Telinet å gjøre noe med. Derfor har energiselskapet i disse dager en quiz på sine Facebook-sider hvor de lurer på hvilken strømkunde du er.

– Er du tilbudsjeger, miljøbevisst, lokal eller tradisjonell? Det er de 4 kategoriene en strømkunde bevisst eller ubevisst havner i, forteller markedssjef Bjørn Arctander i Telinet Energi. – Dette er en helt uformell test som skal vise hva slags strømkunde du er. Quizen ligger på Telinets Facebookside.

Det ligger likevel en liten bevisstgjøring i denne quizen. Ifølge en undersøkelse tidligere i år er norske husstander storforbrukere av strøm, men overraskende lite interessert i å spare penger på strømregningen.

– I tillegg er det mange som sier de er opptatte av miljø, men ikke har fått med seg hvor viktig det er å velge en strømleverandør som kan garantere strøm fra fornybar energi, fortsetter Arctander.

Også lokale energiselskap har mange tilhengere. I følge denne undersøkelsen velger over 70 % den lokale strømleverandøren, men det er slett ikke sikkert at det er et bevisst valg.

Opptatt av det lokale næringslivet eller en tilbudsjeger? Du kan ta testen her.

Om Telinet Energi

Strømleverandøren Telinet Energi tilbyr alltid strøm fra fornybar energi. Selskapet har siden etableringen i 2003 blitt en betydelig aktør på det norske kraftmarkedet, med fokus på konkurransedyktige strømpriser og miljø. Telinet er miljøsertifisert og tilbyr 100 % fornybar energi.

Følg oss på sosiale medier:
YouTube/Telinet Facebook/Telinet – Twitter/Telinet


Publisert: 10. desember 2013 | Pressemeldinger | Kommentarer er skrudd av for Hvilken strømkunde er du?