Norges luneste høsthjem?

Den siste måneden har energiselskapet Telinet i samarbeid med Norske Interiørblogger hatt en konkurranse med tema høst. Av hele 146 bidrag er nå er vinneren kåret.

Konkurransen med temaet ”Mykje lys og mjuke pledd” er i samarbeid med Norske Interiørblogger og premien er 1 års gratis forbruk av strøm fra Telinet Energi. Vinneren ble det flotte bidraget til Marsipan og smilefjes.

10 flotte finalister ble valgt ut av Kari Janne Standal, redaksjonssjef i Rom123, deretter stemte interiørbloggerne selv frem vinneren.

Delikat bilde med nydelig fargebruk

Standal sa dette om vinnerbildet:

– Et saftig, delikat, lunt og koselig bilde. Og for en nydelig fargebruk! Gir meg lyst til å male noen av mine egne gamle møbler. Selv noe ordinært som røsslyng, kan bli spennende om du for eksempel putter den i en stor kurv. Hjemmelaget saft og nyplukkede plommer vil vi selvsagt ha.

Den heldige vinneren får 1 års gratis forbruk av strøm fra Telinet Energi, selvsagt fra 100 % fornybar energi. Markedssjef en i Telinet Energi, Bjørn Arctander, er imponert over alle de flotte høstbildene.

– Det er jo varme, blant annet fra strøm, som er med på å gjøre det lunt og hyggelig inne en kald høstdag, sier Arctander. – Derfor ønsket vi å se hva det norske folk legger i ordene varme og hygge og vinnerbildet oser av deilig høststemning.

Flere flotte bidrag her:

Bengtgarden: http://www.bengtgarden.com/2013/09/hsten-innendrs-pa-bengtgarden.html

Banana Bliss: http://bananaforever.blogspot.no/2013/09/mykje-lys-og-myke-pledd.html

Huldras liv og leven: http://huldraslivogleven.blogspot.no/2013/09/nib-mykje-lys-og-mjuke-pledd.html

Brocante a la Tante Pus: http://brocantealatantepus.wordpress.com/2013/09/04/mykje-lys-og-mjuke-pledd/

Elises Ting & Sånt: http://eliseshjerte.blogspot.no/2013/09/mykje-lys-myke-pledd.html

Du finner alle bidragene her.

Om Telinet Energi

Telinet Energi AS selger strøm og ENØK-produkter til private husholdninger og bedrifter. ENØK-produkter. Selskapet har siden etableringen i 2003 blitt en betydelig aktør på det norske kraftmarkedet, med fokus på konkurransedyktige strømpriser og miljø.


Publisert: 2. oktober 2013 | Pressemeldinger | Kommentarer er skrudd av for Norges luneste høsthjem?