Satser på ENØK, styrker fokuset på miljøet

29-01-2013 09:41

Telinet Energi styrker satsningen sin på miljøvennlig energi, og ansetter i disse dager en egen ansvarlig for ENØK- og miljøprodukter. Jobbeskrivelse: Gjøre miljøvennlig energi og energispareprodukter lettere tilgjengelig for folk flest.

Jan Kristian Mardal, 45 år, fra Vollen i Asker, tar tatt fatt på arbeidet som ansvarlig for Telinet Energis satsning på ENØK- og miljøprodukter. Han skal fokusere på å lage nettløsninger som gjør det enkelt for folk å anskaffe seg, og ta i bruk, miljøriktige produkter i hverdagen.

Mardal kommer fra stillingen som daglig leder i Ecofriend AS, hvor han har ledet selskapet og utviklet logistikk- og miljøløsninger de siste tre år.

-For oss er det å øke fokuset på ENØK- og miljøprodukter et sterkt ønske for 2013. De fleste bedrifter og privathusholdninger kan ved enkle grep oppnå en betydelig reduksjon av strømforbruket, og dermed spare penger og bidra til reduksjon av klimagasser. Nå får vi en ENØK ansvarlig med lang erfaring innenfor akkurat dette området, sier Finn Erik Arctander, administrerende direktør i Telinet.

Mardal, som er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, understreker viktigheten av at nordmenn velger fornybar energi og miljøprodukter.

-Vi lever alle sammen i en begrenset biosfære på Jorden. Vi har bare denne ene kloden, og vi ønsker alle at generasjoner etter oss også skal få nyte den nydelige naturen som vi er så avhengige av for å leve. En viktig del er å begrense utslipp fra fossilt brensel, forteller Mardal.

-Det finnes så mange gode og miljøvennlige alternativer til fossilt brensel. Varmepumper, effektive og rentbrennende vedovner, el-biler og el-sykler. Vi behøver ikke å forurense mer enn nødvendig, men nordmenn må bli klar over alle alternativene som finnes. Dette er en jobb jeg har brent for i flere år, og som jeg er veldig glad for å fortsette med i Telinet Energi, fortsetter han.

-Norge er som verdens 13. største oljeprodusent blant verdens største bidragsytere til verdens klimaproblemer. Vi har alle et spesielt ansvar for å ta i bruk fornybar energi og for å energi-effektivisere. Telinet Energi skal gjøre ENØK enkelt for folk, fullfører han.

Om Telinet Energi
Telinet Energi AS selger strøm til private husholdninger og bedrifter og tilbyr ulike ENØK-produkter.

Selskapet har siden etableringen i 2003 blitt en betydelig aktør på det norske kraftmarkedet, med fokus på konkurransedyktige strømpriser og miljø. Telinet er miljøsertifisert og tilbyr 100 % fornybar energi.

Telinet Energi er blant de få strømleverandørene som kun tilbyr strømavtaler med opprinnelsesgarantier. Uansett hvilken av Telinets strømavtaler du velger, så går pengene dine til strøm fra fornybare energikilder.


Publisert: 13. februar 2013 | Pressemeldinger | Kommentarer er skrudd av for Satser på ENØK, styrker fokuset på miljøet