Telinet vokser!

Nå har vi mange spennende stillinger ute. Siden etableringen av Telinet Energi i 2003, har vi tatt stadig større markedsandeler og bevist at man kan satse på både lave strømpriser og fornybar energi. Nå satser vi på videre utvikling av selskapet og har utlyst fem stillinger.

Vi satser på ENØK
En av stillingene som er lyst ut, er en stilling som forretningsutvikler/ prosjektleder innenfor markedsområdet ENØK. I følge administrerende direktør, Finn Erik Arctander, er denne stillingen er sentral i forhold til vår satsning på ENØK-produkter som el-sykler, varmepumper og andre energisparende produkter.

Telinet har helt siden 2008 solgt strøm utelukkende fra fornybar energi og har i flere år solgt energispareprodukter via telinetprodukter.no.

Fornybar også til bedrifter
Stadig flere bedrifter ønsker å ha en grønn profil og en strømavtale med opprinnelsesgaranti. Derfor ansetter vi nå en salgssjef for å styrke vår posisjon inn mot SMB markedet. Salgssjefen skal ha ansvar for oppfølging av nye og eksisterende salgskanaler, etablere eget salgsapparat og være prosjektleder for produktutvikling inn mot bedriftsmarkedet. Selskapet har en egen nettside for strøm til bedrifter; Telinet Bedrift.

I tillegg skal Telinet Energi styrke salg- og markedsavdelingen sin med en salgscontroller, en Key Account Manager og en markedskoordinator.

Se Soler.no for mer informasjon om stillingene og for å søke en av våre fem stillinger.


Publisert: 28. september 2012 | Pressemeldinger | Kommentarer er skrudd av for Telinet vokser!