Telinets Julekalender vekte god interesse

Telinets Julekalender hadde stor deltagelse og vi har trukket 25 heldige vinnere. Vinneren av hovedpremien ble glad da hun fikk den overraskende telefonen om at hun hadde vunnet.

Kerry Mærøe fra Horten ble vinneren av en iPhone 6, og hun syntes dette var en hyggelig overraskelse å starte nyåret med. – Jeg ble så glad da du ringte i dag, skrev hun i en epost etter å ha mottatt telefonsamtalen.

– Det er første gang vi har hatt julekalender, sier Bjørn G. Arctander, markedssjef i Telinet Energi. Vi ønsket å gjøre det litt annerledes og knyttet både spørsmål og mange av premiene til vårt fordelsprogram.

Premiene har vært alt fra gavekort hos Friends Fair Trade til rafting og ENØK-pakke. Telinet har hatt fokus på å vise frem seg selv i sosiale medier, også der de er lite kjent som på Google+. I tillegg har kalenderen blitt brukt til å lansere de nye nettsidene til Telinet Produkter.

-Det er en ekstra hyggelig del av jobben å kunne dele ut premier, sier en blid markedssjef.

Om Telinet Energi

Telinet Energi AS ble etablert under strømkrisen i 2003 og fokuserer på lave priser og miljø. Selskapet er miljøsertifisert og tilbyr utelukkende 100% fornybar energi. Telinet selger også el-sykler i nettbutikken el-sykkel.no

 


Publisert: 7. januar 2015 | Pressemeldinger | Kommentarer er skrudd av for Telinets Julekalender vekte god interesse