Vinner av Telinets konkurranse «miljøvennlig reise»

I januar har energiselskapet Telinet i samarbeid med Norske Reiseblogger hatt en konkurranse med temaet miljøvennlig reise. Noen mener kanskje at det er en motstridende tanke, men deltagerne har vist at det er fullt mulig.

Tar du buss fra flyplassen i stedet for drosje? Vurderer du miljøvennlige hotell? Kjøper du klimakvoter? Det er utallige måter å gjøre reisen mer miljøvennlig og ved å dele ett eller flere miljøtips for reisen kunne en blogger vinne 2 overnattinger for 2 på lekre The Thief i Oslo.

En verdig vinner

Det var bloggeren bak Sparetanken som vant konkurranse med dette bidraget: http://sparetanken.no/miljovennlig-reise-er-det-mulig/

– Dette var en verdig vinner, her får man mange gode tips til å gjøre reisen så miljøvennlig som mulig, sier markedssjef i Telinet Energi, Bjørn Arctander, som generelt har stor sans for bloggen Sparetanken. – For oss som er opptatt av miljø er det mange fine tips å lese her, sier han.

Konkurransen er i samarbeid med Norske Reiseblogger og premien var 2 overnattinger for 2 personer på det eksklusive hotellet The Thief. Vinner ble trukket 27. januar. Du kan lese om selve konkurransen på Norskereiseblogger.no.

Mange gode reisetips

Det kom inn flere gode tips i konkurransen. Her er noen smakebiter:

GlobetrotterElisa: http://globetrotterelisa.blogspot.no/2014/01/hvor-grnn-gar-det-a-bli.html

TravelThoughts: http://britamelissa.com/2014/01/26/reising-et-miljosporsmal-2/

CowsandCowries: http://cowsandcowries.blogspot.no/2014/01/normal-0-21-false-false-false-no-bok-x_25.html

Psycotina: http://psychotina.blogg.no/1390255631_konkurranse_miljvennl.html

Om Telinet Energi

Telinet Energi AS selger strøm og ENØK-produkter til private husholdninger og bedrifter. ENØK-produkter. Selskapet har siden etableringen i 2003 blitt en betydelig aktør på det norske kraftmarkedet, med fokus på konkurransedyktige strømpriser og miljø.

Les mer om Telinet her.


Publisert: 31. januar 2014 | Pressemeldinger | Kommentarer er skrudd av for Vinner av Telinets konkurranse «miljøvennlig reise»