Bloggerne gir sine miljøtips

  • Dusjer du med en venn?
  • Kildesorterer du?
  • Skrur du av lyset i rom du ikke bruker?

Telinet Energi har de siste årene satset på miljø og nå tar vi skrittet videre og engasjerer de unge via deres egen sfære – nemlig bloggene.

Vi arrangerer i disse dager en konkurranse i samarbeid med blogg.no hvor bloggerne skal gi miljøtips. En heldig vinner får en iPhone 5.

– Vi ønsker å spille på de unges miljøengasjement, mange unge er generelt opptatt av miljøspørsmål og disse treffer vi blant annet via blogger, sier Bjørn Arctander, markedssjef i Telinet Energi.

Ønsker å bevisstgjøre nye strømkunder

Bakgrunnen for konkurransen er å fortelle at du og jeg kan gjøre en stor innsats for miljøet ved velge en strømleverandør som leverer strøm fra fornybar energi. Konkurransen er ikke et direkte ledd for å få nye strømkunder, men heller en måte å bevisstgjøre nye og fremtidige strømkunder.

– Og vi gleder oss til å få mange gode miljøtips fra bloggerne. Vi kan helt sikkert lære mye av deres miljøengasjement, sier Arctander i Telinet.

Konkurransen startet 2. november og vil pågå i omtrent 2 uker. Følg gjerne bloggen for smakebiter på miljøtips underveis. Fredag 16. november avsluttes konkurransen og en heldig vinner trekkes. Følg gjerne Facebooksiden vår for å vite når vinner er trukket.

Selve konkurransen og konkurranseregler finner du på blogg.no.


Publisert: 2. november 2012 | Telinet Energi | Kommentarer er skrudd av for Bloggerne gir sine miljøtips