Bloggkonkurranse: Vinn opphold på eksklusive The Thief i Oslo!

Tenker du miljø når du er ute og reiser? Og kan du tenke deg å dele et miljøtips på bloggen din? I så tilfelle har du mulighet til å vinne et opphold på det nye og elegante hotellet The Thief i Oslo!

Miljøvennlige hotell? Klimakvoter? Økoturisme? Tog fra flyplass i stedet for taxi? Stadig flere blir bevisste på miljø når de er på reise og strømleverandør Telinet ønsker å sette fokus på nettopp dette. Ved å dele ett eller flere miljøtips for reisen på bloggen din er du med i trekningen av et opphold på The Thief i Oslo. Ingen tips er for store ingen tips er for små!

Slik deltar du på 1-2-3:

Ønsker du å lage en video i stedet for å skrive er du selvfølgelig velkommen til å gjøre det. Følg instruksjonene over og send oss også videoen på mail, så vi også kan publisere den på Telinets YouTube-kanal.

Vi trekker en vinner mandag 27.januar. Lykke til!

Betingelser
Vinneren får 2 overnattinger inkl. frokost på The Thief i Oslo. Standard rom for 2 personer. Vinneren må selv bekoste reise til og fra hotellet. Premien må tas ut i løpet av 2014. Aldersgrense 18 år.

Om The Thief
The Thief har kanskje Oslos beste beliggenhet på Tjuvholmen, mellom det ikoniske Astrup Fearnley-museet, kanalene og Oslofjorden. De aller fleste hotellrommene har strålende utsikt og komfort står i høysetet. Alle rom har skreddersydde løsninger og originale detaljer som skaper en intim og personlig atmosfære. The Thief er et livsstilshotell bygget på en grunntanke om bærekraft og har en sterk miljøprofil.

Mer info om The Thief her.

Om Telinet Energi
Telinet Energi er en strømleverandør som både har lave priser og fokus på miljø. Vi har et sterkt miljøengasjement og har vært miljøsertifisert siden 2008. Uansett hvordan strømavtale du velger hos oss, får du alltid strøm fra fornybar energi. Derfor er et av de enkleste miljøtiltakene du kan gjøre å bytte til en strømleverandør som selger strøm fra fornybar energi.

Mer info om Telinet Energi her.


Publisert: 10. januar 2014 | Klima, Konkurranse, Telinet Energi | Kommentarer er skrudd av for Bloggkonkurranse: Vinn opphold på eksklusive The Thief i Oslo!