Satser på ENØK, styrker fokus på miljøet!

Telinet styrker satsningen på miljøet, og har ansatt Jan Kristian Mardal 45 år, fra Vollen. Jobbeskrivelse: Gjøre miljø og energispareprodukter lettere tilgjengelig for folk flest.

Jobben går ut på å utvikle nettløsninger som gjør det enkelt for folk å anskaffe seg, og ta i bruk, miljøriktige produkter i hverdagen. For oss er det å øke fokuset på ENØK- og miljøprodukter et sterkt ønske for 2013 og fremtiden. De fleste bedrifter og privathusholdninger kan ved enkle grep oppnå en betydelig reduksjon av strømforbruket, og dermed spare penger og bidra til reduksjon av klimagasser.
-Det finnes så mange gode og miljøvennlige alternativer til fossilt brensel. Varmepumper, effektive og rentbrennende vedovner, el-biler og el-sykler. Vi behøver ikke å forurense mer enn nødvendig, men nordmenn må bli klar over alle alternativene som finnes. Dette er en jobb jeg har brent for i flere år, og som jeg er veldig glad for å fortsette med i Telinet Energi, fortsetter han. Telinet Energi skal gjøre ENØK enkelt for folk, fullfører han.

Se hele pressemeldingen


Publisert: 13. februar 2013 | Enøk, Fornybar energi, Klima, Telinet Energi | Kommentarer er skrudd av for Satser på ENØK, styrker fokus på miljøet!