Vinnere av varmepumpe i Namdalsavisa

Telinet Energi

 «GRONG: Småbarnsforeldrene Julie Liberg Forsbakk og Jørgen Nordhøy fra Grong gikk av med seieren i Telinet Energis nasjonale varmepumpekonkurranse «Gi en varmepumpe til noen som fortjener det!».

– Vi hadde ikke tro på at det var mulig å vinne denne konkurransen. Det hadde derimot slekt og venner, og spesielt bestemor Ann Kristin, sier en henrykt Julie.

De glade vinnerne er begge 22 år, har to barn og nyinnkjøpt hus. I konkurransebidraget forteller innsender Ann Kristin at «De er småbarnsforeldre, Julie er nyutdannet, og de har akkurat kjøpt hus. De ble foreldre første gang da de var 15 år gamle, men Julie har fullført utdannelsen og har begynt å jobbe nå. I fjor fikk de barn nummer to :)».

Nesten 2000 stemmer

– Vi bor i et kaldt hus og har dårlig erfaring med skyhøye strømregninger. Vi har alltid snakket om å kjøpe en varmepumpe, men har simpelthen ikke hatt råd, forteller Julie.

I høst har nordmenn fra hele landet skrevet inn grunnen til at akkurat de skal få vinne en varmepumpe i Telinet Energis konkurranse. Siden har alle interesserte kunnet stemme på den beste grunnen. Til sammen ble 542 bidrag sendt inn, og hele 8449 stemmer ble fordelt på kandidatene.«

– Namdalsavisa.no 12.12.2011

 

Vi i Telinet Energi AS leverer 100% fornybar energi og ønsker å øke fokuset på energiøkonomisering og fornybar energi. På bakgrunn av dette ønsket vi å gi bort en varmepumpe til noen som trengte det. Det ble veldig god respons på konkurransen. Bidragene engasjerte både venner, familie og fremmede. Bidraget med flest stemmer ble «Julie & Jørgen».

Vi gratulerer de lykkelige vinnerne som også ble omtalt i Namdalsavisa.no

Les mer om vinnerne her


Publisert: 15. desember 2011 | Telinet Energi | Kommentarer er skrudd av for Vinnere av varmepumpe i Namdalsavisa