VVS Aktuelt om Telinet Energi og fornybar energi

Telinet Energi

«De siste årene har forbrukerne fått opp øynene for strøm fra fornybar energi og stadig flere forstår at de kan gjøre en forskjell. Nå begynner også bedriftene å skjønne at de bør velge strøm med opprinnelsesgaranti.

Ved å bestille strømavtaler som garanterer strøm fra fornybar energi, vet privatpersoner eller bedrifter at pengene de betaler går til produsenter som lager fornybar energi. Det er en ypperlig måte for bedrifter å sikre at de ikke støtter produksjon av strøm fra for eksempel kullkraft.

Bedrifter ønsker grønn profil

Telinet Energi merker nå en økt interesse for fornybar energi også fra bedriftsmarkedet:

– Mange bedrifter ønsker å ha en grønn profil, og da er det helt naturlig å velge en strømavtale med opprinnelsesgaranti, kan Finn Erik Arctander, administrerende direktør i Telinet Energi, fortelle. Problemet er ofte at bedrifter har fokus på lave kostnader og mange tror dessverre fortsatt at strøm fra fornybar energi betyr høye strømpriser. Det at vi da kan tilby strøm med opprinnelsesgaranti i tillegg til en av markedets laveste strømpriser, er et stort konkurransefortrinn for oss.

Klimanøytralt og sertifisert

Telinet Energi vet hva de snakker om da de selv har hatt fokus på en grønn profil de siste årene. Selskapet er både klimanøytral og Miljøfyrtårnsertifisert i tillegg til å ha avgitt klimaløftet.

– Det er viktig å leve som man lærer, påpeker Arctander. Som tilbyder av kun fornybar energi til bedrifter, ønsker vi å vise at det er mulig for en bedrift med fokus på lave kostnader å ha en grønn profil. «

 – VVS Aktuelt, 18.04.2012 

Les hele saken hos VVS Aktuelt


Publisert: 24. april 2012 | Omtaler, Telinet Energi | Kommentarer er skrudd av for VVS Aktuelt om Telinet Energi og fornybar energi