Dette var strømvinnerne i 2013

I takt med at vår, sol og varme titter frem, forsvinner tankene om høye strømregninger. Men det er ingen tvil om at noen kan unne seg noe ekstra i vårsola, de prisbevisste strømkundene har spart mye penger i vinter på å velge en rimelige strømleverandør.

På konkurransetilsynets lister kan forbrukere selv finne den strømleverandøren som leverer billigst strøm. Det er også her vi kan se at Telinet Energi sitt produkt Telinet Online var billigst på standard variabel pris i 2013. Dette er basert på uvektet snitt i Oslo, Bergen og Trondheim ved et gjennomsnittlig forbruk på 20.000 kwh/år.

– Dette beviser bare at vi holder det vi lover våre kunder, sier Finn Erik Arctander, administrerende direktør i Telinet Energi. – Vi har alltid sagt at vi skal være en reell utfordrer. Denne oversikten er beviset på at vi har lykkes.

En oversikt over de billigste strømavtalen i 2013 av typen standard variabel finnes på telinetbloggen.no.

Se også 9 av 10 kaster bort tusenlapper

Nærmere opplysninger:
Adm.dir. Finn Erik Arctander
E-post: fa@telinetgruppen.no
Tlf.: 91745052

Om Telinet Energi

Telinet Energi AS har siden etableringen i 2003 blitt en betydelig aktør på det norske kraftmarkedet. Konkurransedyktige strømpriser og miljøfokus har gjort oss til en attraktiv strømleverandør. Telinet er miljøsertifisert og tilbyr 100% fornybar energi.

www.telinet.no
www.telinetbloggen.no

facebook.com/Telinet


Publisert: 26. mars 2014 | Pressemeldinger | Kommentarer er skrudd av for Dette var strømvinnerne i 2013