Telinet var rimeligst i 2013

Det er med stor glede vi i Telinet kan annonsere at vårt strømprodukt Telinet Online var billigst på standard variabel pris i 2013. Du kan se Norges 7 rimeligste avtaler her.

Listen er basert på tall fra Konkurransetilsynets lister, uvektet snitt i Oslo, Bergen og Trondheim og med et gjennomsnittlig forbruk på 20.000 kwh/år. Standard variabel har tradisjonelt vært den vanligste tariffen i Norge.

7 billigste strømavtaler av typen standard variabel:

– Dette beviser bare at vi holder det vi lover våre kunder, sier Finn Erik Arctander, administrerende direktør i Telinet Energi. – Vi har sagt at vi skal være en reell utfordrer. Denne oversikten er beviset på at vi har lykkes. Og det er ikke første gang vi har blitt kåret til en av Norges billigste strømleverandører, også i 2011 og i 2012 nådde vi helt til topps.

– Det er hard konkurranse blant strømleverandørene, fortsetter Arctander. – Pris er viktig og vi vet at kundene følger nøye med. 2014 er godt i gang, og vi lover kundene våre å gjøre alt vi kan for å toppe listen også når dette året er omme!

Lyst å vite mer om produktet? Du finner informasjon på telinet.no/telinetonline

Les hele Telinets pressemelding


Publisert: 26. mars 2014 | Strømprisene, Telinet Energi | Kommentarer er skrudd av for Telinet var rimeligst i 2013