Hvordan reiser du miljøvennlig? – Bloggkonkurranse

Hvordan reiser du for å påvirke miljøet i minst mulig negativ grad? Kjøper du klivakvoter eller velger miljøvennlige hotell? Tar du tog fra flyplassen i stedet for taxi? Stadig flere blir bevisste på miljø når de er på reise og Telinet Energi ønsker å sette fokus på nettopp dette i sin siste konkurranse. En heldig blogger stikker av med overnatting for 2 på The Thief for sitt tips til en miljøvennlig reise.

I januar begynner planleggingen av sommerferien for fullt og reisearrangørene har stor pågang i disse dager. Men tenker vi på miljøet når vi er ute og reiser? Dette er nettopp temaet Telinet ønsker oppmerksomhet rundt i disse dager og ber derfor bloggere om å fortelle hvordan de tenker miljø også på reisen.

– Ved å dele ett eller flere miljøtips for reisen på bloggen din kan du bli den heldige vinner av 2 overnattinger for 2 på lekre The Thief i Oslo, forteller markedssjef Bjørn Arctander i Telinet.

Konkurransen er i samarbeid med Norske Reiseblogger og premien er 2 overnattinger for 2 personer på det eksklusive hotellet The Thief. En heldig vinner trekkes 27. januar. Les mer om konkurransen og hvordan du kan delta på telinetbloggen her eller på Norskereiseblogger.no.

– Vi gleder oss til å se alle de gode reisetipsene og vi lover å dele flere av de på våre sosial medier, avslutter Arctander i Telinet og påpeker samtidig at ingen tips er for store og ingen tips er for små.

Tidligere konkurranser

Dette er ikke første gang Telinet Energi arrangerer bloggkonkurranser. For et år siden hadde Telinet en konkurranse i samarbeid med blogg.no hvor selskapet ba bloggerne gi deres beste miljøtips. I høst hadde strømleverandøren en konkurranse i samarbeid med Norske Interiørblogger og da ble Norges luneste hjem kåret.

Om Telinet Energi

Telinet Energi AS selger strøm og ENØK-produkter til private husholdninger og bedrifter. ENØK-produkter. Selskapet har siden etableringen i 2003 blitt en betydelig aktør på det norske kraftmarkedet, med fokus på konkurransedyktige strømpriser og miljø. Mer om Telinet på wikipedia eller på www.telinet.no.


Publisert: 14. januar 2014 | Pressemeldinger | Kommentarer er skrudd av for Hvordan reiser du miljøvennlig? – Bloggkonkurranse